- Hockey

Har du sanktioner mot ishockey

Spelarna kommer att få olika typer av straffar under matchen. Om vissa spelare avskaffas diskvalificeras matchen kan de bara vila i omklädningsrummet. Någon spelare kommer att ersätta målvakten för att straffas på det straffade bordet.

Bestraffa
Under matchtid ska straff verkställas. Frisparken ingår dock.

Liten bestraffning och Lag Liten bestraffning

Om en lagmedlem får en liten straff utan målvakt kommer han att hålla sig borta från isen i två minuter. Det finns ingen växlingsbehörighet under den här tiden. Detta straff kan utses av Bruins Jerseys lag. När bristen på spelare på grund av liten bestraffning och lagets lilla straff, mot motsatt sida får poäng och den person som är den första som straffas bör få straff frivilligt.

Stort straff

Det blir fem minuters avresa så lång straff så länge spelarna får den första stora straffen. Ersättaren är inte tillåten under denna tid. En av medlemmarna ska ha demobilisering i samma match. För att det är andra gången för honom att få stora straff eller på grund av motstånd, trycka på hög klubbning, slå, hugga med stamblad och krascha väggen våldsamt för att få stor bestraffning. Det är ett byte efter fem minuter. Detta är ett hårt straff och en allvarlig överträdelsedisciplin.

Bryta mot disciplin

Medlemmarna kommer att ha möjlighet att avresa om de får straffet för disciplinbrott. Ersättningen är dock tillåten omedelbart. Först när den ena medlemmen får den andra straffen i en match får han ett hårt straff självmant. Spelarna som får de allvarliga och speciella allvarliga straffarna bör lämna matchen för att komma till omklädningsrummet i resten av matchen. Det gör det dock möjligt för den andra lagspelaren att ersätta honom på nolltid.

Avskaffa match diskvalificera

Om spelarna får straffet att avskaffa diskvalificeringen kommer de att gå till omklädningsrummet efter att ha lämnat matchen. Fem minuter senare är det tillåtet för andra lag att ersätta hans plats.

Bestraffningen av fri boll

Först när ett lag får den fria bollstraffen från små straffar har det motsatta laget rätt att straffa dem för att vara fri boll eller få liten straff. Några allvarligare straffar leder till fri boll medan laget får fri bollstraff och annan straff.

Målvakterna felar straff

När målvakterna får den lilla straffen, den stora straffen och bryter mot disciplinen behöver de inte straffas på det straffade bordet. Dessutom finns det en spelare som har disciplin i matchtid och han kan ersätta målvakten för att få den publicerade tabellen. Laget har rätt att välja den här spelaren för att straffas. Men väktaren har allvarligare straff än andra straff; Han kommer att avsluta matchen. Under tiden; det finns andra målvakter och åkare som kan ersätta sina positioner.
Du kan spela hockeysport med Tim Thomas Jersey, bästa hockeyspelare uniformer från Boston Bruins Jerseys butik online.