- Hockey

Gratis hockeyval för dagens action

Kommer Sharks att täckas av Avalanche i deras kommande match? San Jose Sharks och Colorado Avalanche möts återigen för en hemmamatch.
Colorado Avalanche (14-16-1) på San Jose Sharks (15-10-3)
För dina gratis hockeyval se nedan:

Linje:

  • San Jose Hajar -230
  • Colorado Lavin +220
  • Över/Under: 5,5

Sharks kamp fortsätter på tisdagskvällen i Denver. De har nu förlorat tre matcher i rad och fem av sina sex senaste. Sharks huvudtränare Todd McLellan var besviken över sitt anfall på roadtripen då de stängdes ute i St. Louis och bara stod för två mål i Chicago på söndagskvällen. Detta lag var ett välkänt offensivt lag i flera år men i år har de bara kämpat för att göra 75 mål, bra för bara 22: a i National Hockey League. De ligger på 14:e plats i mål per match, men även det anses vara lågt för Sharks. De borde sätta upp mål varje kväll. Mot Colorado Avalanche häromkvällen hämtade sig Sharks från ett sent mål i den första perioden genom att göra två mål i den andra perioden för att ta ledningen med 2-1.
amie McGinns sjunde för året och Dan Boyles andra var tillräckligt bra för att hålla ledningen fram till 6:11-märket i tredje när Avalanche kvitterade.

Efter drygt fem minuter senare låg Sharks efter med ett mål och det var Patrick Marleaus elfte mål för säsongen som kvitterade för Sharks med bara 22 sekunder kvar på klockan. Matchen skulle gå till straffläggning och i den femte omgången var det ingen annan än Gabriel Landeskog som spelade in vinnaren. Landeskog har haft en stabil säsong med tanke på att han är rookie i Avalnache och har gjort fem mål och åtta assist på 13 poäng.

Det är inte så illa med tanke på att han är i ett lag som bara har tre spelare med ett plus / minus betyg över noll. Landeskogs 81 fullträffar ledde också laget. På tisdagskvällen fick Avalanche mål av Stefan Elliot, Daniel Winnik och Matt Duchene. Det var ett powerplay-mål för Duchene, hans elfte för säsongen.

Sharks och Avalanche har delat på de två första matcherna i säsongsserien.

Colorado har 17-35 sina senaste 52 road games mot ett lag med ett vinnande rekord på hemmaplan. Sharks har 27-9 på sina 36 senaste torsdagsmatcher. Under är 10-2 de senaste 12 mötena i San Jose. Favoriten är 7-2 de sista nio.