- Hockey

Top Fantasy Hockey Rockie draftval

Vi vill att du ska vinna din fantasihockeyliga så här är några rookie tips för att vägleda dig. Det finns stora talanger i NHL, unga talanger med mycket skicklighet och potential. Dessa rookies kan inte bara ge bra underhållning för den kommande NHL-säsongen, utan de kan också vara den boost du behöver för din fantasy hockey draft.

Här är en lista över spelare som har potential att göra bra statistikmässigt under denna NFL-säsong 2010-2011. Kolla in följande NHL-rookies som du kanske vill importera i ditt fantasihockeylag.

Fantasy HockeyRookie #1:

Tyler Ennis som spelar för Buffalo Sabares som forward. Han är bara 20 år gammal. NFL-publiken är imponerad av den här killen och han förväntas göra 35-40 poäng under den kommande säsongen.

Fantasy Hockey Rookie #2:

Taylor Hall, 18-årig forward för Edmoton Oilers. Oilers är en döende ras men återuppstår något av Hall. Han är en ny knopp och har ännu inte observerats men de som har sett hans spel är imponerade av hans färdigheter, särskilt när det gäller att ta hockey pucken till nätet med exceptionell styrka och obestridlig hastighet.

Fantasy Hockey Rookie #3:

John Carlson är en försvarare för Washington Capitals. Han är en 20-årig rookie och sägs vara en dynamisk spelare. Han förväntas göra 30 poäng för sitt lag den här säsongen.

Fantasy Hockey Rookie #4:

Tyler Seguin är forward för Boston Bruins som bara är 18 år.
Den grundläggande frågan som Seguin ställde är: “Kommer att spela?” Svaret är om skridskoåkaren Marc Savard kommer att läka sin hjärnskakningsskada efter hjärnskakningen. Tyler Seguin är dubbad som mycket skicklig och han förväntas göra imponerande 45 poäng i poäng nästa säsong. NFL-fans är faktiskt glada över att se Seguin spela och imponera på hockeyfans på isen.

Fantasy Hockey Rookie #4:

Alex Pietrangelo kan vara din rookie. Han är en youngg försvarare, 20 år gammal och spelar för St. Louis Blues.

Trots att Alex Pietrangelo draftades som fyra 2008 blev han fortfarande ombedd att gå tillbaka och spela juniorhockey i två år. Nu kommer hans tid och det här kan vara säsongen då vi får se Alex Pietrangelos verkliga potential. Tänk dig att en nykomling valdes till fjärde plats i draften precis när han gick i högstadiet! Han är redan en fanfavorit till utmärkelsen Årets rookie, vilket är en imponerande bedrift att utföra.

Lycka till med dina val oavsett om du använder vår nybörjarlista eller inte. Kom ihåg att vinna handlar om siffrorna och att göra grundlig forskning. Vi hoppas att ditt fantasihockeylag vinner!